lunes, 9 de marzo de 2015

PA DE PESSIC

Sens dubte el millor pa de pessic que he menjat, com els d'abans: L'AUTÈNTIC PA DE PESSIC.

La recepta és per a la Thermomix però podeu fer-la perfectament sense, no més cal seguir l'ordre de la recepta i fer treballar una mica el braç. 

INGREDIENTS: 

- 4 ous
- 250 g de sucre
- 250 g de farina rebosteria (tamisada)
- 1 sobre i mig de llevat químic
- 1 raspadura d’una llimona gran
- 100 ml. de llet
- 100 ml. d’oli gira-sol

ELABORACIÓ:

Pre-escalfar el forn a 170 º (baix amb aire).

Abans de començar prepareu i peseu tots els ingredients. Tota la preparació és sense parar la màquina i sense programar temps a velocitat 3’5.
Col·locar la papallona a les ganivetes, posar les clares, i muntar-les a velocitat 3’5.

Sense parar la màquina, afegir pel bocal en aquest ordre: els rovells, el sucre, la farina amb el llevat, la raspadura de llimona, la llet i l'oli.

Abocar la preparació al motlle i introduir al forn. aprox., 35 minuts. Aneu fent de tant en tant un cop d'ull, ja sabeu que cada forn és diferent. Per comprovar que està ben fet, punxar-lo amb un escuradents, ha de sortir net.

IMPORTANT: No obrir la porta del forn fins que hagin passat, més o menys, 20/25 minuts o baixarà de cop. 

NOTA: No cal muntar completament les clares, surt perfecte batent-les" una mica. 😉

No hay comentarios:

Publicar un comentario